Tärkeitä linkkejä yrittäjäksi aikovalle

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä

Yrittämistä ei tarvitse pohtia ja suunnitella yksin. Yrittämisen ensiaskeleisiin löytyy runsaasti osaavaa apua. Tiesithän että kaikilta pk-seudun kaupungeilta löytyy omat yrityspalvelut, jotka ovat ilmaiseksi käytössäsi? Henkilökohtaisen sparrauksen ja starttirahatiedon lisäksi tarjolla on koulutuksia, infoa ja tietoiskuja ajankohtaisista asioista. Yrityspalvelut auttavat myös jo pidemmälle ehtineitä yrityksiä. Ensimmäisiä asioita, joita lähdet yrityspalveluiden kanssa työstämään ovat liiketoimintasuunnitelma ja kassavirtaennuste. Näihin löydät lomakepohjia ja infoa allaolevilta sivustoilta.

Huom! Sinun ei tarvitse perustaa yritystäsi oman kotikuntasi alueelle. Voit perustaa yrityksesi siihen kuntaan, josta koet saavasi parhaan tuen yrityksesi menestykselle. Yrityksen kotipaikan päättämiseen voivat vaikuttaa palveluiden ja yritystukien lisäksi aloittaville yrityksille tarjolla olevat tilat, tai vaikkapa kunnan kaavoituspolitiikka.

Tärkeitä linkkejä yrittäjäksi aikovalle:

www.yritysespoo.fi

www.newcohelsinki.fi

www.yritysvantaa.fi

www.yrityssuomi.fi

www.yrittajat.fi

www.ensimetri.fi

www.yritysopas.com

www.ytj.fi

Yrittäjyyteen voi myös kouluttautua TE-hallinnon kautta:

Eli ihan soitellen sotaan ei tarvitse lähteä, uravalmennusta ja yrittäjäkoulutusta on tarjolla työvoimahallinnon palveluna useamman eri koulutustarjoajan kautta.

http://www.te-palvelut.fi/te/fi/tyonantajalle/yrittajalle/aloittavan_yrittajan_palvelut/yrittajaksi_kouluttautuminen/index.html