Kohtaako osaamisesi ja muuttuneen työelämän osaajatarpeet? Autamme osaajia ja yrityksiä kohtaamaan. Ota avuksesi Korko.

Kohtaanto on tämän päivän työelämän ja työllistymisen avain. Tarjoamme yli 35-vuotiaille  espoolaisille, helsinkiläisille ja vantaalaisille työnetsijöille ja rekrytoiville yrityksille kohtaamisia tukevia palveluita.

Pääset mukaan palveluidemme kautta:

KorkoOsaamiskartoitus on maksuton osaamiskartoitus, johon sisältyy henkilökohtaista sparrausta osaamisesi tunnistamiseksi.

KorkoVertaisryhmässä saat tukea työelämän muutosten tunnistamiseen, uusien näkökulmien löytämiseen, osaamisesi kohdentamiseen ja sen esille tuomiseen. Tavoitteena on työllistymisesi.

KorkoOsaajapoolissa pääset mukaan osaajajoukkoon, josta yrityskoordinaattorimme löytävät osaajia yritysten tarpeisiin. Työllistymisesi todennäköisyys kasvaa.

Korko – korkeaa osaamista yrityksiin on Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupunkien yhteinen kehittämishanke. Tähtäämme korkeakoulutettujen osaajien ja yritysten osaajatarpeiden  yhteen saattamiseen. Hanketta rahoittavat Euroopan sosiaalirahasto (ESR) sekä Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupungit. Sitä hallinnoi Espoon kaupunki.

Tule mukaan löytämään uusia näkökulmia ja keinoja, joilla osaamisesi pääsee käyttöön. Luo kanssamme onnistumisia!

Ota yhteyttä ja kysy lisää: