Kohtaako osaamisesi ja muuttuneen työelämän osaajatarpeet?

Korko on Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupunkien yhteinen kehittämishanke, joka tarjoaa yli 35-vuotiaille korkeakoulutetuille työttömille työnhakijoille työllistymistä tukevaa valmennusta ja rekrytointia edistäviä palveluita.

Vertaisryhmässä paneudutaan oman osaamisen tunnistamiseen ja esittämiseen erilaisissa työnhakuun liittyvissä tilanteissa. Osaamiskartoitus ja yksilövalmennus auttavat selkeyttämään omia vahvuuksia urasuunnittelun näkökulmasta. Koron yrityskoordinaattorit järjestävät osallistujille mahdollisuuksia esitellä osaamistaan yhteistyöyrityksiin.

Palvelut KorkoOsaajille

KorkoVertaisryhmässä tuetaan osaajan työllistymisen keinojen kehittymistä sekä osaamisen ja vahvuuksien tunnistamista ja sanoittamista. Ryhmässä keskitytään henkilökohtaisen osaamisen kiteyttämiseen ja siitä kommunikointiin. Tavoitteena on osaamispääoman suuntaaminen uudella tavalla työllistymisen edistämiseksi.

KorkoOsaamiskartoitus on maksuton KorkoOsaajille. Siihen sisältyy digitaalisen osaajaprofiilin luominen sekä henkilökohtaista sparrausta osaamisesi tunnistamiseksi.

KorkoOsaajapooli on hankkeeseen osallistuvien osaajien joukko, josta yrityskoordinaattorimme etsivät osaajia yritysten tarpeisiin. Työllistymisesi todennäköisyys kasvaa.

Tule mukaan löytämään uusia näkökulmia ja keinoja, joilla osaamisesi pääsee käyttöön. Luo kanssamme onnistumisia!

Ota yhteyttä ja kysy lisää: