Koulutuksen kautta töihin - Korko auttaa

  • Jaa Facebookissa
  • Jaa Twitterissä
21.8.2018 klo 14.01

Ajankohtainen ja alan uusin osaaminen voi ratkaista työpaikan saamisen ja on hyvä valtti työnhaussa alalla kuin alalla. Kymmenet KorkoOsaajat ovat jo hakeutuneet koulutukseen ja moni pohtii oman osaamisensa päivittämistä ja kehittämistä joko lyhyillä kursseilla tai pidemmällä, perusteellisella koulutuksella.

Korko-hanke kannustaa osaajia kouluttautumaan matchaamalla osaajia ja yrityksiä myös koulutuksiin. Mikäli olet hakeutumassa koulutukseen, johon tarvitset yrityskumppanin harjoittelua tai projektityötä varten, ota yhteyttä yrityskoordinaattoriimme tai lähetä sähköpostiviesti osoitteeseen korkoinfo@espoo.fi. Voimme auttaa sinua sopivan yrityksen löytämisessä. Moniin suosittuihin koulutuksiin pääsy on helpompaa, mikäli yrityskumppani on valmiina jo hakuvaiheessa.

Kevätkaudella korkolaisia pääsi ainakin Metropolia Ammattikorkeakoulun eri alojen muuntokoulutuksiin sekä Saranen Consultingin järjestämään rekrytoivaan Digital Excellence Academy -koulutusohjelmaan. Esimerkiksi suositut F.E.C.- ja rekrytoivat koulutukset ovat nähtävillä TE-toimiston nettisivuilla: https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/

Sovithan koulutuksiin osallistumisesta TE-toimiston kanssa, jotta koulutus huomioidaan suunnitelmassasi eikä toimeentuloon liittyvissä asioissa tule yllätyksiä.

Korko-hankkeet yrityskoordinaattorit:

Pekka Kalenius, myynti ja markkinointi, palveluliiketoiminta + 358 43 827 1137
pekka.kalenius@espoo.fi

Jouni Kivelä, palvelumuotoilu + 358 43 827 1140
jouni.kivela@espoo.fi

Lauri Movall, digitalisaatio + 358 43 827 1138
lauri.movall@espoo.fi